Seneste regnskab fra Leggodt A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Leggodt A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 867.277 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Leggodt A/S en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LokalBolig Ringkøbing A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -133.245 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 26. august 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BENDT K. JENSEN A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 201.032 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juni 2019 til 31. maj 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BENDT K. JENSEN A/S en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Autohjørnet Ringkøbing ApS i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 828.067 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Autohjørnet Ringkøbing ApS en bruttofortjeneste på 3,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BOLIGHUSET RINGKØBING A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 380.028 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BOLIGHUSET RINGKØBING A/S en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler