Seneste regnskab fra AUTOFORUM. RINGKØBING A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

AUTOFORUM. RINGKØBING A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTOFORUM. RINGKØBING A/S en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 0 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NOE & KIRKEGAARD, REGISTREREDE REVISORER A/S i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NOE & KIRKEGAARD, REGISTREREDE REVISORER A/S en bruttofortjeneste på 8,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


FC TØMRER ApS i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 473.398 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FC TØMRER ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RESTAURANT ITALIA RINGKØBING ApS i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 761.893 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RESTAURANT ITALIA RINGKØBING ApS en bruttofortjeneste på 6,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KBE Entreprise ApS i Ringkøbing kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -24.023 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KBE Entreprise ApS en bruttofortjeneste på 907.285 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler