To veje ved Skjern skal have skiftet asfalt

Der er ny asfalt på vej til to veje nær Skjern i Vestjylland. (Foto: Vejdirektoratet)
dato

Fra torsdag 13. juni og cirka tre uger frem er Vejdirektoratet til stede med asfaltmaskiner i Skjern-området, hvor der skal lægges ny asfalt på Ringkøbingvej og Ringvejen.

I næste uge tager Vejdirektoratet hul på arbejdet med at lægge ny asfalt på de to hovedveje Ringkøbingvej og Ringvejen ved Skjern.

Der er tale om den ca. 3 kilometer lange strækning mellem Kvembjergvej og Arnborgvej, hvor den nuværende belægning er slidt og trænger til at blive udskiftet.

Arbejdet begynder torsdag 13. juni og forventes at strække sig over tre uger – dog afhængigt af vejret. Der bliver udelukkende udført vejarbejde i dagtimerne.

Sådan foregår arbejdet
Vejdirektoratet starter med at affræse den gamle belægning. Herefter skal bærelaget repareres, så der kan udlægges et nyt slidlag. Til slut bliver der påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.   

Information til trafikanterne
Mens arbejdet står på, vil trafikken blive afviklet ved hjælp af signalanlæg på Ringkøbingvej.

Vejdirektoratet gør desuden opmærksom på, at trafikanter vil blive ledt ud på en omkørsel via Ferrodanvej, når der er vejarbejde i gang på Ringvejen.

Der vil være åbent for trafikken i fuldt omfang i de perioder, hvor der ikke bliver udført arbejde.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kilde: Vejdirektoratet
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.