Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Profilbillede
dato

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Har du erfaring med salg og meget gerne fra bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til vores Bjarne Nielsen-bilhus i Ringkøbing. Her er vi forhandler af nye Ford, ligesom vi sælger mange brugte biler.

Vi søger en skarp salgskonsulent, der kan afdække kundens behov og ikke blot finde den rette bil, men også sælge finansiering, forsikring og serviceaftale. Vores kunder skal have en god oplevelse, lige fra de kontakter os første gang. Du ved derfor, hvordan man giver et godt førstehåndsindtryk og følger op – også efter handlen. For hver tilfreds kunde er der potentiale for, at de anbefaler os videre, og det er vigtigt for at styrke vores forretning.

Vi er et mindre bilhus, og vi holder fokus på det gode købmandsskab. Du skal derfor have fingeren på pulsen og vide, hvad der rører sig i markedet, så du kan købe og sælge bilerne til de helt rigtige priser.

Hvem er du?

Du skal kunne trives med klare mål og opfølgning på KPI’er, og du er selv med til at sætte målene. Der er mange muligheder i koncernen for den rette kandidat, og der tilbydes efteruddannelse både internt og eksternt.

Som sagt er salgserfaring nødvendig og meget gerne fra bilbranchen. Hvis du kan fremvise stærke salgsresultater særligt på finansiering, har du en stor fordel. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er smilende og kan give et godt førstehåndsindtryk
  • Kan arbejde struktureret og bliver motiveret af at skabe resultater
  • Er teamplayer med stort T
  • Tager ansvar for egne handlinger og står på mål for de resultater, du skaber
  • Ønsker at udvikle dit potentiale
Endelig skal du kunne arbejde, når kunderne er der. Det vil også sige weekender. I Ringkøbing har vi åbent om søndagen. Stillingen er på fuld tid, og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

I koncernen Nielsen Car Group har vi brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Sådan søger du stillingen

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med videre hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte salgschef Aksel Weiss på telefon 3121 7590 eller mail: akny@bn.dk (fortrolighed er en selvfølge).

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Bjarne Nielsen A/S Ringkøbing, Skaadsmosevej , 6950 Ringkøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6031276

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet